Finn ny inspiration

Inspiration kan man finna på de mest oväntade platserna. Allt handlar bara om att man ska ha ett öppet sinne och vara mottaglig när väl nya influenser når en. I följande inlägg kommer du finna information om några trix som fungerat som inspirationskälla till scrapbooks. Det kanske kan handla om en begravningsbyrå i Jönköping med fin dekoration och minnen eller något väldigt oväntat som du ser från bussen i vardagen. Det är din fantasi som sätter gränserna, glöm aldrig det.

Gamla böcker

Att sitta ner och bläddra i gamla böcker kan vara både rogivande och ge inspiration. Bilderböcker kan absolut vara en bra typ av böcker att välja, och skulle man hitta något som man gillar, och boken inte är utav värde, så kan man ju klippa ut saker ur den och sedan klistra i sin scrapbook.

Klistermärken och bokmärken

Det är många som använder sig av klistermärken och bokmärken när de håller på med scrapbooking och det finns väldigt mycket sådant som man kan handla online. Om man har tur så kan man finna sådant på sajter som Blocket och Tradera till riktigt bra priser. I vissa fall kan man hitta second hand som är svårt att hitta på marknaden idag.

Serietidningar

En annan sak som man kan sitta och bläddra i är serietidningar. Det finns så himla många olika genrer när det kommer till serietidningar att det säkerligen kommer finnas någon som faller dig i smaken. Det här är också något som man i många fall kan shoppa online, speciellt om det är så att man inte bor i en stor stad där det finns en butik som säljer detta i närheten.

Konst

Även konst kan vara en bra inspirationskälla. Åk till något galleri i din närhet och sätt dig ner och beundra verken. Ibland kan man finna inspiration där man kanske egentligen inte hade tänkt att den skulle finnas. Kom ihåg att det kan ta tid för den att komma fram också.

Bloggare

Om det känns jobbigt att hålla på att leta efter inspiration så är det faktiskt ganska enkelt att endast följa bloggare. De kan enkelt förmedla tips och trix som kan få din scrapbook att uppgraderas. Det finns många olika bloggare som man kan följa och en del har även kanaler i sociala medier. Det här gör att man enkelt kan följa dem istället för att man ska gå in på deras hemsida och leta efter inlägg som är intressanta för en. När du hittar något som du gillar så kan du ju dela med dig av tipsen till dina vänner. Det är ju en fin gest och kanske leder till att dina vänner även kommer dela med sig av sina tips i framtiden.

galanight